Nytt.

Tog en sväng inom H&M idag. Superrea! Fick bli detta :
Jättesköna BH:ar, alla nedsatta till 75:- ! Inte illa ;).
Hitta en väldigt mysig kimono/morgonrock för endast 100:- (fick tyvärr ingen bra bild på den...).
Hittade dessa alldeles underbara skor på Bianco, nedsatt från 500:- till 150:-. Rea är nog något av det bästa som finns ;).
Pussheij:*

Chill Söndag.

Har spenderat fyra timmar på Tolvåkersbadet idag med Tove, Julia och Julias lillasyster. Känner mig duktig + det var riktigt roligt! Är helt slut i hela kroppen, simning är nog ingen dålig träning, kommer nog spendera fler dagar där, kostar ju dessutom endast 40:-. Nu ska jag bara ta det lugnt med lite Ben&Jerry ;).

Pussheij:*

Hemtentan.

Nu är jag äntligen klar med den j*vla hemtentan. Svensk plitik ligger mig inte varmt om hjärtat...men man måste ju lära sig någon gång! Blev klar med den i precis rätt tid, den ska in klockan tre idag *pust*. Har verkligen kämpat med den och är helt slut i huvudet nu. Idag ska jag bara ta det lugnt och vila mig...min hjärna behöver det.

Pussheij :*

I love redheads.

Tiden rinner iväg när jag tecknar.
Pussheij :*

Maria Mena.

Maria Mena – Viktoria
Min pojkvän kunde inte somna en natt, så han satte igång radion på sin mobil. Direkt när denna låten började spelas sa jag ''DET ÄR JU MARIA MENA!!''. Jag älskar hennes unika och vackra röst, jag blev kär i låten direkt. Tycker att ni borde lyssna ;).
Btw...jag börjar bli sjuk...IGEN! Fy asså, jag är så trött på att vara sjuk nu :(
Pussheij :*

Hem igen.

Nu har jag spenderat två tredjedelar av mitt lov med min pojkvän, det är dags att åka hem...fast på ett sätt så känns det ännu jobbigare att skiljas åt när man träffats så länge...:(. Igår firade vi ju fyra månader tillsammans, det var en mysig kväll med film och godis. Vi såg en skräckfilm (glömt namnet men den var ganska ny) och jag trodde jag skulle ! Den var verkligen läskig, haha, jag som nästan aldrig blir rädd av filmer. När den precis börjat suckade jag och sa '' Inte en till sån här film...'', den börjar nämligen som så många andra filmer, det har skett ett mord på en familj i ett hus och nästa familj som flyttar in blir utsatta av exakt samma saker som den förra familjen, en person ser en av de som blivit mördade och kan prata med den, en av personerna blir besatt av en ond ande, osv...jag har nog sett 3-4 filmer under två månaders tid som handlar om exakt denna saken. 
Nu ska jag packa klart.

Pussheij :*

Beroende.

Sitter och drömmer om dig just nu.
Du som är så underbar och härlig.
Kicken du ger mig. 
Men jag kan inte få dig.

JAG VILL HA EN KITKAT NUUUUUU! ToT

Hoppas ni alla har haft en bra jul och ett gott nytt år :D! Det hade i alla fall jag ;). Nyår firades i Broby med några vänner. Jag och Elin ägda ut de andra på spelet ''Med Andra Ord'' Hahaha! Hade en rolig kväll med mycket skratt :). Idag har man bara tagit det lungt och varit seg (fast jag ville gå till Coop och köpa något gott...men pojkvännen orkade inte så det blev inget :'(... ), i morgon ska vi in till Kristianstad och gå runt lite på stan och äta någonstans, vi ska nämligen fira 4 månader tillsammans :)
Det känns lite konstigt att det är ett nytt år...känns ju som om det fortfarande vore 2011...
Gott nytt år alla!
Pussheij :*