Shopping dags.

Äntligen hittade jag lite tid för bloggen, det blir ju automatiskt seg uppdatering under loven ;). Det har varit en mysig jul med hela familjen. Är fortfarande proppmätt, haha. I morgon åker jag och älsklingen hem till honom i Broby och slänger av våra väskor, sen åker vi till Kristianstad och shoppar, ska även inom Jysk och kolla lite saker till hans rum, kommer bli kul, hihi :). Längtar till nyår :D! Det kommer firas i Broby hos min killes vän, tillsammans med en av mina bästa vänner^^. Hoppas ni alla har haft en god jul!
Bjuder på en godisbild!
Pussheij :*

Julavslutning.

God morgon! Snart ska jag dra på mig skorna och sticka iväg till stationen och ta tåget till Lund. Jag behövde verkligen tvinga mig upp ur sängen idag, jag har nämligen blivit väldigt förkyld. Det blev ingen skola för mig igår! Jag mår dock bättre idag ;). Det ska bli extremt skönt med lov nu! jag är så trött på skolan just nu. Lovet börjar med att min älskling kommer hit, sen på fredag fyller jag år :D. Detta blev ett ganska kort inlägg men nu börjar jag få bråttom :o! 

Jag idag! 
Pussheij :*

Japan.

I mitt tidigare inlägg visade jag lite bilder på mig när jag cosplaya. För er som inte vet vad cosplay är så ska jag berätta lite om det nu :). 
Cosplay (costume play) grundades först i Japan och det är ett slags rollspel där man klär ut sig den en specifik karaktär (från t.ex. en manga, anime).  Man syr oftast dräkten själv, för att kunna likna karaktären man gillar så mycket som möjligt. Man bär sedan denna dräkten på ett konvent (exempel på konvent: Uppcon (Sverige) och Comiccon (Amerika) ).
De karaktärer jag cosplayar är: Ino (från Naruto), Hinata (från Naruto), Alice (från Alice i underlandet) och Ciel (från kuroshitsuji). 
Framtida cosplayprojekt: Sailor Venus (från sailor Moon).

Pussheij :*

Cosplay.

Cosplay! Det är ett av mina största intressen. För er som inte vad ''cosplay'' är så ska jag skriva ett inlägg om det senare! Kommer skriva lite grundläggande information om vad det är och vart det kommer ifrån osv ^^.
Här är i alla fall lite bilder på mig när jag cosplayar tjejversionen av Ciel Phantomhive

Pussheij :*

Onsdag.

Jag har inte haft den bästa mogonen idag, hahaha... På onsdagar börjar jag ganska tidigt, har idrott på Tuna (ligger nära LTH). Idag var första onsdagen på länge som jag hann i tid till tågstationen. Jag har precis låst min cykel när jag hör meddelandesignalen i högtalarna. 
Rösten: '' Pågatåg, mot Lund, Malmö, med avgångstid 07.42...''
Jag tänker: ''NEEEEEJ! Den får inte vara FÖR sen!''
Rösten: '' ......är idag inställt.''
Hahaha lite komiskt var det ju, men väldigt irriterande! Oh well...Nu hinner jag ju ta en riktigt
lång och skön dusch

Katten i bakgrunden ;)

Pussheij :*

Vet inte vad jag ska säga.

Hej och förlåt för min extremt dåliga uppdatering denna vekan. Jag har varit väldigt upptagen men jag lovar att jag ska skärpa mig! 
Har haft mycket som hänt i vekan och nu i helgen, har knappt kunnat ta det lugnt. Igår drog jag iväg till Nova Lund med min älskling. Köpte julklapp till honom, min mamma och mig själv he heeee (a). Ska köpa ytterligare två julklappar till, det får jag göra nu i vekan. 
Vi börjar ju såklart måndagen med ett härligt prov i naturkunskap och sedan ska vi iväg till Malmö för att kolla på någon teater i historia A, sedan ska jag hämta min hemtenta i samhälle och kolla igenom den, den ska inte vara klar fören efter jul men det är ju lika bra att börja redan nu. Hela denna vekan som kommer och nästa ska vi ha temavecka i naturkunskap och matematik...jippi...inte mina favorit ämnen precis...ja ja slipper i alla fall svenskan med Mia ;).


Pussheij :*