Panik.

Tror inte jag är den enda som håller på att få julklapps panik! Har ungefär 600:- att spendera på 4 pers (mamma, pappa, min bror och min pojkvän). Har tänkt ut att det jag behöver spendera på min bror och min pappa kommer landa på ca 100:- sammanlagt, det som jag kommer spendera på mamma landar på ca 100:- ... Så då är det ju 400:- kvar att spendera på pojkvännen. Hittade något som skulle passa honom perfekt men det kostade 950:- så det har jag ju inte råd till :(. Blir svårt med julklappar i år!
Jag får väl leta vidare, julen närmar ju sig (det gör även min födelsedag ;D ).

Pussheij :*

I'm back.

Sitter i skolan nu och gör ingenting. Igår äkte jag hem igen hefter samhällelektionen för fick så enormt ont i ryggen! Vet inte vad jag gjort men det är i alla fall borta nu :). Det enda jag gjorde igår var läxor och att sova. 
Just nu sitter jag vid ett bord med Veronica, Noha och Nora. Nu har man bara naturkunskap och samhälle kvar! 
Nu ska jag vara sociaaaaal :D.

Pussheij :*

Inga inlägg denna helgen.

Jag kommer inte kunna göra några inlägg på hela helgen för jag ska iväg till min pojkvän. Jag kommer dock hem ganska tidigt på dagen på söndag så då kommer det något inlägg!
Kände att detta var ett liiiiite onödigt inlägg, men det är ju min blogg så! ;)
Pussheij :*

Typiskt.

F*n... Idag vaknar jag och går upp exakt när klockan ringer, det är klockan 06.00. Det händer nästan aldrig, så idag var jag stolt över mig själv. Varje morgon så måste jag logga in på sidan ''Schoolsoft'', där står det allt om mitt schema, lärare, skolan osv. Idag skulle jag haft: Svenska ( bytt till samhälle just idag), Idrott och sedan sist men inte minst Tyska, men, idag så är inte Tyskaläraren här (det visste jag sen tisdags) OCH min samhälle läraren ställer in lektionen. Den lektionen skulle börjat 09.00 och sluta 10.30. Dit jag vill komma är... JAG KUNDE HA HAFT SOVMORGON TILL KLOCKAN NIO! :'(
Sur Becka >:C
Pussheij :*

Trött.

Usch! Har varit en lång, jobbig dag idag. Skola till halv fem och sedan en shopping runda på Center syd med mamma. Fick nya, JÄTTEFINA skor, en ny tröja, nya tights och nya shorts. Jag är nöjd, hehe. Bilder kommer upp så fort jag orkar anstränga mig. Kommer även komma upp bilder på det jag köpte i helgen tillsammans med min älskling.
Pussheij :*

Älskling.

Sitter hos min underbara kille nu. Åkte hit direkt efter skolan, jag åkte klockan 14.42 och var framme vid halv fem tiden...usch! Så långt...men vad gör man inte för kärleken ;). Har väl varit en hyfsat bra dag. Fast samhälle lektionen var ganska seg, politik är inte min grej. Idrotten var helt okej...har varit sjuk ett tag så har missat ett antal idrottslektioner...he he.
Just nu sitter jag vid min söta lilla skoldator och bby sitter vid sin stationära och spelar spel, haha, sociala?
I morgon ska vi dra in till Kristianstad vid 12-tiden och shoppa, hihi! Tyvärr finns det ju ingen Monki i Kristianstad så det får väl bli mycket H&M istället!
Nu ska jag skriva lite på svenskanovellen, som ska in om ett litet tag...dags att börja på den kanske!

Min fina bby <3

Pussheij :*

Grupper.

En sak som irriterar mig är när folk delar in sig i (i brist på ett bättre ord) ''kompis'' grupper i t.ex. en skolklass. Varför dela in sig i grupper? Blir som ett krig. Den ena sidan mot den andra. Totalt onödigt. Jag själv tillhör inte någon grupp i våran klass. Sitter hellre själv.
En konsekvens av sådan här gruppindelning är att det blir otroligt pratigt i klassrummen! Jag verkligen avskyr när folk, helt respektlöst, sitter och pratar under en genomgång på en lektion. Vill bara skrika ''håll käften'', men jag vill verkligen inte skapa fiender så här tidigt in på gymnasiet. Säger man ett enda ord fel så kan konsekvenserna bli extremt ångerfyllda...Dessutom så är det ju inte mitt jobb att få tyst på klassen.
Nu har jag skrivit lite om vad jag haft i huvudet hela dagen. Nu ska jag bara ta det lugnt tills klockan är elva, sen ska jag f*n sova <3. Imorgon bär det av till Broby vid tre-tiden för att träffa min älskling.


Pussheij :*

Photoshop.

Alltid lika roligt att leka i Photoshop!

Ny, fast gammal.

Nyinköpt tröja från H&M. Är väldigt nöjd med detta köpet! Tycker den är riktigt fin och den är verkligen jättemysig! Riktigt fynd faktiskt :)! Nedsatt pris...från 129:- till 50:-. Inte illa måste jag säga!
Pussheij :*

Mjölk och kakor.


Monki.

Ååååh, Monki! Du underbara affär! Hade ju verkligen inte varit fel att ha denna tröjan i sin garderob...Jag har älskat Monki sedan min kära vän Sanna Hansson visade mig affären. Jag tycker deras stil är så unik! 
Denna tröjan är så perfekt till hösten! Super fina färger! Den får definitivt följa med mig hem nästa gång jag är på Monki! ;)

Pussheij :*

Blogg...mainstream? F*ck yes!

Så ja! Då har man skaffat sig en liten blogg :). Tror jag mest kommer använda denna bloggen för att skriva av mig efter en lång dag... men vi får ju se hur det blir med det,  jag kanske skriver ett eller flera inlägg per dag!
Vad fick mig att skaffa denna bloggen då? - Ja. Bra fråga. Även om jag vet att jag inte kommer ha så många läsare (utom antaglige några nära vänner), så kände jag att det hade varit skönt att ha någonstans att skriva av sig och dela sina tankar.
Vem är jag? - Mitt namn är Rebecka Wallentin, jag går i skola i Lund (Lund är min favoritstad) och jag är född 23 december 1995. Mina största intressen är att sjunga, teckna, fotografi och Japan! Jag är livrädd för hajar!! Jag är extremt mesig när det gäller hajar... jag (personligen) tycker att de ser ut som monster :(. Jag älskar den mysiga känslan av den första snön på vintern! Jag har ingen favorit årstid, för jag tycker att de olika årstiderna är positiva och negativa på olika sätt, men om jag måste välja blir det nog hösten...eller vintern, haha.
Mina absoluta favorit affärer är H&M och Monki! Ni kommer antagligen få se ett flertal inlägg om kläder från dessa två affärer ;).
Det var allt för mig i detta inlägget!
Pussheij :*