Fest.

Hejsan hoppsan. Om 1 timme och 50 minuter sticker jag till Maries 18 års fest, ska bli riktigt trevligt. På grund av extremt dåliga busstider kommer jag inte hem fören i morgon. Hur som helst så har jag haft en riktigt dålig vecka...Den största förlusten denna veckan har varit att en väldigt nära och viktigt vän till mig helt utan förvarning/anledning avbryter kontakten med mig, så denna festen är väl behövd!
http://lookbook.nu/look/3400437-Going-to-a-party
Jag idag! 
Pussheij:*

Varför inte.

Jag har skaffat instagram till min fina HTC nu! Haha, det är verkligen beroende framkallande. 
Igår var jag med Linnea inne i stan i flera timmar. Vi upptäckte en jättefin second hand butik som var lite gömd. Det var otroligt fint där, både jag och Linnea blev kära i en docka vi hittade, men hade inga pengar :(.

Ha en trevlig helg!
Pussheij:*

Jag ber om ursäkt och jag förlåter.

Blev nästan på körd precis. Fick en panik attack på väg från tågstationen så jag hoppade av cykeln och började gå. När jag kom till övergångsstället så var jag lite för dimmig i hjärnan så jag såg mig inte för. Jag ber om ursäkt till killen i den röda bilen och gubben i den svarta. Stackars killen, han måste ju blivit jätteskrämd och fick bromsa. Jag förlåter gubben som ropade på mig att jag var en idiot, det är inte lätt att hantera sina känslor när man blir så pass skrämd.

Vill inte.

Du är inte ens värd mina tårar, varför fortsätter jag gråta? Så jävla onödigt.

Dagens outfit.

Finns inte så mycket att säga om min helg. I fredags var jag på min gamla skola och satt i juryn i deras Songcontest. I lördags var jag med några vänner i Lund, idag har jag bara tagit det lugnt och varit hemma. Måste göra mig redo förr ännu en vecka i skolan! Längtar till sommaren. 
http://lookbook.nu/look/3375023-I-want-a-summer-Romance
Pussheij:*

Solnedgången.


Fredagen den trettonde.

Hejsan hoppsan. Jag ska snart gå ut till vardagsrummet och kolla på film med mamma. Har haft en helt okej dag idag. Kan inte sluta lyssna på denna underbara låten asså, den äger ut allt och alla! http://www.youtube.com/watch?v=tUJyfH8P5CU . Den är så true också ;).
Här är i alla fall min outfit för idag:

http://lookbook.nu/look/3333463-Should-I-get-a-sidecut
Ha en trevllig kväll!
Pussheij:*

Just nu.

Just nu sitter jag och tänker ut mönster till att sy. Älskar verkligen att sy och ha på något jag själv gjort, så jag vill försöka komma igång med det igen. Detta är mitt projekt för tillfället:
Pussheij:*

Dagens outfit.

http://lookbook.nu/look/3318707-Turn-the-Tide
Pussheij:*

Tre dagar sedan.

Hejsan hoppsan, Jag har inte riktigt haft tid att lägga upp detta inlägget, men nu ska jag försöka komma igång igen. För tre dagar sedan var jag i Helsingborg och köpte en ny TV. Är super nöjd! Den är så fiiin ;* ...dock är jag pank några månader fram :(. Köpte även en fem meter lång HDMI-sladd så jag kan sitta i sängen med datorrn, men ha bild p åTV:n.

Före...

Efter!

Här en en bild på mig idag, kommer lägga upp min outfit på Lookbook sen också.
Ha en bra dag!
Pussheij:*

Påsk.

Hade en trevlig kväll idag. Påsk/födelsedagsmiddag hos pappa. Det var en rolig kväll med väldigt god mat!
Lite bilder från kvällen...
(Dags att fixa naglarna kanske? Hehe...)
Cheesecake gjord av min pappas flickvän. Väldigt kreativ!
Glad påsk!
Pussheij:*

Dagen.

Idag åkte jag in till Malmö och träffade min kära vän Sanna Hansson. Vi åt lunch på China Box och tog sedan en liten fika på Espresso House. Har haft det jätteroligt och har saknat henne jättemycket! Så jag skulle väl säga att denna dagen blev lyckad.

Kolla in på hennes blogg! --->  http://thesannaa.blogg.se/
Pussheij:*