Mysiga stunder.

Sitter med blött hår och trötta ögon och ska snart lägga mig och sova. Ville bara visa min look för dagen. Idag testade jag för första gången ett par cirkel-linser i lila...inte riktigt min sak, haha, såg lite läskig ut, har tyvärr ingen bild.
 
Toppen är från Monki.
http://lookbook.nu/look/3948368-Stay-In-Touch
I tisdags var det min väns födelsedag så jag åkte till henne och spenderade några få timmar med henne, gav henne en liten present också ;).
Innan det var dags att ta tåget satt jag med Jenny på Sköna bönor i Lund och tog en kaffe (älskar kaffe!).
Söta lilla Jenny på bilden! Nu ska jag fläta håret och göra mig redo för ännu en skol dag i morgon.
Pussheij:*

Kyligt.

Vaknade upp i ett kyligt rum, ska ta en varm dusch och förbereda mig för skolan. Idag blir det samhälle i tre timmar och historia! No big deal ;). Ha det bra i skolan/ på jobbet idag.
Pussheij:*

Monki.


Queen.

I går var jag på Malmöfestivalens sista dag tillsammans med Jacky och Maya. Jacky vann ett pris med hjulet och valde denna skönhet till mig och Maya.
Vi döpte henne till Queen. Som ni kanske har lagt märkte till så är det en ko...och även en panda! Haha, den är min och Mayas lilla ko-panda kosrning ;). Idag har jag hjälpt min pappa flytta till Helsingborg och fick även med mig en spegel och lite pengar som tack för hjälpen! I morgon ska jag tillbaka och plocka vad jag vill i garaget i kläd-väg :D. 
Pussheij:*

God morgon.

Jag vaknade 6:15 och sitter nu och väntar på att mina snabbnudlar ska bli klara. Eftersom vi inte hade verktygen till min cykel så kunde jag inte fixa den igår. Första skoldagen idag,
det ska bli ganska mysigt att komma tillbaka till skolan. Har saknat det lite!
Myser i mina uggs ett par kalsonge (it's like heaven!) och min varmaste kjorta. Börjar 9:00 slutar 14:00 idag!
Morrn!
Pussheij:*

Sy.

Sitter och syr kuddfodral som jag skulle ha gjort för ca 3-4 år sedan..he he.
Hur som helst tänkte jag visa jeans-shortsen som jag lagade (med lite hjälp av Elin, hon har mer tålamod).
 
Blev supernöjd! Tack Elin! :*
Pussheij:*

Clean.

Städar, städar, städar! I natt dygna jag tillsammans med min vän Jenny (vi börjar skolan i morgon båda två) så natten har spenderats med skvaller och jag har själv blivit upprörd över rykten om mig själv, så I'm on a emotional rollercoaster. Morgonen spendera jag med att städa kök, toaletter och mitt rum, medans Jenny ligger och sover ;). Det känns konstigt att säga att jag längtar till skolstarten, men it's true! Även om jag kommer få det tufft nu i andra på Agardh. Måste fixa min cykel också, innan jag själv somnar...suck, oh well, that's life (kommer mycket engelska helt plötsligt, haha).
Ha det bra, alla glada människor!
Pussheij:*

Glömska.

Jag har HELT glömt bort att ladda upp bilderna som jag tagit på mina vänner, de ska jag genast fixa. Laddar nu upp  bilder på olika vänner från olika tidpunkter. 
1. Sanna Hanssonhttp://thesannaa.blogg.se/
2. Linda Hellboghttp://sugarnspice.devote.se/
3. Johanna Sörensen.
4. Jag själv.
5. Min kära, kära vän, Elin Karlsson.
Jag har tagit ännu fler foton, men de kanske dyker upp någon annan gång ;).
Pussheij:*

Det finns bara en sak som kan rädda mig nu...

...och det är kaffe! Jag ska njuta av mina sista dagar av sommarlov genom att, idag, åka in till Malmöfestivalen och träffa vänner sen följer min vän Jenny med mig hem och sover här. I morgon får jag spendera lite tid på att fixa punkan på cyklen. 
I helgen var jag och såg filmen ''Magic Mike'', den handlar om manliga strippor med bland andra Alex Pettyfer och Channing Tatum, så ni kasnke förstår att det inte är något fel med ögongodiset i denna filmen ;). Själva filmen i sig var väl si sådär, inte den bästa storyn'. 
I onsdags i förra veckan var jag i Malmö och såg på solnedgången med mina vänner! Här kommer några bilder.
Så otroligt vackert! 
Nu ska jag duscha och fixa mig innan jag sticker in till Malmö.
Pussheij:*

Kreativiteten flödar.

Hade ångest över att det var ett stort hål i mina favorit jeans-shorts och ville verkligen inte att det skulle synas tydligt att jag lagat det med nål och tråd...då fick jag syn på ett par gamla tights! (Förr älskade jag att använda tights men numera föredrar jag strumpbyxor, tycker att de är bekvämare.) Så nu ska jag sätta mig och klippa ut ett kors i tights-tyget och sy på det på mina shorts! Smart lösning va? ;) 
Tänkte även göra örhängen av dessa metallbitarna från två burkar! 
Pussheij:*

Can you tell?Alla som läser Foki's blogg vet vilket trick jag har använt för att mitt hår ska se kortare ut, utan att klippa det! Detta trixet ska jag helt klart använda fler gånger ;).
Pussheij:*

Vad ska man göra?

Vad ska man göra när allt känns som det bara går emot en? När vänner kommer och går utan att bry sig om hur du  reagerar? Jag är så trött på att folk är så komplicerade...börjar ogilla människor väldigt mycket.