Känns som världens undergång.

Jag har ont i magen, i huvudet och i hjärtat. Har känt mig som världens lyckligaste i 6 månader, men nu är det slut. Är ensam igen, är enormt deprimerad och mår inte alls bra. Trots mina vänners och min mammas stöd, så känner jag mig ensam och övergiven, har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv. Tack för våran tid tillsammans, jag älskar dig och kommer alltid att älska dig. Jag kommer antagligen inte skriva i bloggen på ett tag...

Sadface.

Åkte som sagt in till H&M idag för att köpa ett par skor. Till min besvikelse så hade storlekarna 39-40 tagit slut, så nu får jag vänta till på onsdag innan jag kan åka in till Malmö för att kolla upp dem där med min vän Elin
Idag har jag bowlat med min kille och fyra av hans vänner, jag kom tredje sist, hehe...Jag har nog aldrig varit så bra på att bowla. Imorgon ska jag åka hem igen :(. På onsdag blir det Malmö med Elin och fredag blir det mys/tjejkväll med några vänner! Hoppas ni alla har ett bra och mysigt lov.
Pussheij:*

I've fallen in love with this song.

Det jag gillar med många av Lady Gagas låtar är att hon mer använder sin röst som ett instrument. Tyvärr kan det ju dock bli så att vissa artister helt plötsligt bara rabblar upp en massa slumpmässiga meningar. Det är sånna artister som jag kallar ''lata'' ;).

Lady Gaga – Americano
Pussheij:*

Min morgon.

Detta var min plan för idag: Vakna 09.15, gå upp och hämta frukost. Efter frukosten skulle jag gå på crosstrainer i 30 minuter, sedan skulle jag duscha och fixa mig, sen åka till min kille...Så här blev min morgon: Vakna 09.15, snooza till 09.30, trycker på fel knapp...vaknar 11.50! Inte riktigt som planerat, hehe. Nu ska jag snart gå på crosstrainer i ca 20 minuter sen duscha och fixa till mig. Hoppas alla haft en bra morgon och får ett rikitgt bra lov!
Pussheij :*

My shopping sense is tingling.


Dessa snyggingar ska snart bli mina, hehe! Imorgon ska jag svänga inom H&M och köpa dem. De blir ju perfekta nu till sommaren! Endast 249:- ;)
Pussheij:*

Alla hjärtans dag.

Hoppas alla har haft en mysig och bra alla hjärtans dag! Själv åkte jag upp till min kille och hade en mysig eftermiddag/kväll. Köpte tre vaniljhjärtan till honom som present. När jag kom hem såg jag en liten överrasking liggandes på min dator, från mammis!

Detta är faktiskt min första alla hjärtans dag som jag firar med en kille, känns mysig faktiskt. Alla har vi ju haft det året då vi kännde hur onödig denna dagen var (för att man var singel)...men det handlar ju inte bara om sådan kärlek. Man ska ju kunna fira med de man vill, om de så är vänner eller familj. Själv tycker jag att denna är en av de mysigaste dagarna på året. På något sätt känns det som om det ligger ett tyst hopp i luften.
Nu ska jag bara ta det lungt med lite Simpsons och choklad ;).
Ha det så bra!
Pussheij :*

Helgen.

Har haft en rolig och mysig helg med Pontus, Linda och Bobby. Bobby och Linda kom hem till mig redan i fredags och Pontus kom på lördagen, alla tre stannade till söndag. Vi har delat på min säng alla tre, så nu när man sover själv i den igen så känner man ju sig lite ensam :'(. De blev tyvärr några deppstunder, pga killarnas flickvän/ex-problem, so sad, so sad :(. Hur som helst så blev det två mysiga filmkvällar med mina vänner :*.

Fina Bobby och Linda.

Blev till att baka muffins...lite fail, hehe.

Taco :D.
Ha det bra!
Pussheij :*

Galet.

Känner för att skriva av mig lite...Jag älskar verkligen kläder och att shoppa, men jag anser ändå att jag spenderar rimligt mycket pengar när jag shoppar. Min bror däremot är helt galen! Han ska bara ha märkeskläder och det absolut dyraste han kan hitta. Jag skulle aldrig lägga mer än 250:-ETT plagg och då ska det vara något riktigt speciellt! Jag finner ingen mening med att skaffa sig något dyrt som ser medelmåttigt ut, då kan man ju lika gärna spendera sina pengar på flera fina plagg, som är billiga
Ett exempel här nere.
Väldigt söta shorts (intresserad av att köpa plagget? Då hittar du det på www.Fokiwa.se , under ''Heart Romance''.) men dock så kostar de 1099:-! Det är ju helt sjukt! Där är ju knappt något tyg, hur kan de kosta så mycket? Jag är ett stort fan av Foki's blogg och jag såg verkligen fram emot att få köpa något som hon skapat...dock blev jag ju enormt besviken när jag såg priserna på plaggen (och även hur simpla vissa plagg är...det kan jag själv fixa/sy för under 200:- ). Nåväl, det blir ingen Fokiwa shopping för mig! :).
Pussheij:*