Nya köp.

(ursäkta den dåliga bilkvalitén på den översta bilden)
Detta är dagens köp för min del.
Pussheij:*

It's sad, so sad, it's a sad, sad situation.

En av mina vänner råkade i all stress tappa min mobil i marken när vi sprang till busshållsplatsen. Tyvärr blev detta resultatet. Jag bryr mig dock inte så mycket, den fungerar fortfarande och det är ju faktiskt bara en mobil...Jag är glad att min kära vän Elin lånar ut sin iPhone till mig tills min pappa köpt en ny likadan telefon till mig, jag har väldigt mycket tur där.
Pussheij:*

Glad Midsommar.

Glad midsommar alla! Idag ska vi först äta en midsommarlunch med min mammas släkt sen ska jag åka iväg till Elin och grilla med henne, ska bli jättetrevligt.

http://lookbook.nu/look/3651915-Swedish-Summer
Pussheij:*

Dag i Malmö.

Jag kom hem för cirka en timme sedan efter en awesome dag i Malmö med mina vänner! Vi har varit vid havet och taget det lugnt, varit på Burger King och ätit och sedan var vi på en lekplats för att killarna ville gunga, haha, man är så ung som man känner sig ;). Nu ska jag i alla fall sitta och kolla på en film med lite godis.
Söt anka som vi matade.
Sov gott!
Pussheij:*

Johnny Cash.

http://lookbook.nu/look/3628849-Johnny-Cash

Skor.

Nu när jag inte längre har en pojkvän som är 1,60 (jag är själv 1,74) lång så kan jag ju börja använda höga klackar igen! Det är svårt att få bort sånna vanor, haha. Tyvärr äger jag inte så många som man kan gå länge i, så när jag får pengar denna månaden blir det att välja ETT av alla dessa par som jag kollat in.
( Alla skor är från Nelly.com, dock varierar de i priset ).
Kommer bli svårt, svårt, svårt att välja!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, sedan ska jag åka till Elin och göra hemmagjorda klistermärken! Ska bli spännande att prova det.
Pussheij:*

My heart burns.

http://lookbook.nu/look/3626227-My-Heart-Burns

Avslut och grillning.


Skolavslutning 2012.

Idag är det skolavslutning för min skola och även studenten. Jag är hemskt trött idag på grund av att jag inte kunnat somna, fören sent, på flera nätter. Jag hoppas att det blir en bra dag idag i alla fall. Klockan 10:45 börjar avslutningen för hela skolan och slutar 13:00, sen är det utsläpp för treorna klockan 17:00, det är tyvärr inte många i min klass som ska kolla på våra treor, men jag ska! Idag ska jag även träffa Elin och sova hos henna tills i morgon, vet inte vad jag hittar på i helgen, men jag skaffade sommar kortet igår så jag kan åka vart jag vill...inom Skåne...he he. Bilder på min outfit kommer antingen senare eller i morgon. 
Så kommer jag i alla fall se ut idag!
Ha en bra dag alla studenter.
Pussheij:*

Hello.

Hello, jag sitter just nu och funderar på att ta en tupplur, även om det inte hänt mycket dessa tre dagarna som gått så är jag helt slut. I måndags kom jag till skolan i tron att vi skulle ha  betygsamtal i engelska men fick veta då att vi inte har några lektioner alls, woho...som tröst för att jag åkte in till skolan i onödan köpte jag ett par byxor som jag har på mig idag. Tisdagen spenderades med att kolla på film på tyskan och sen sluta, onödigt? Ja, lite kanske. Idag har jag varit hemma (vi är nämligen lediga idag och i morgon). I morgon ska jag först åka in till Lund och lämna in skolböckerna och sen åka till min kära vän Elins skolavslutning i Malmö. På fredag har jag själv skolavslutning och ska även spendera den dagen i Malmö, med Elin och jordgubbar!
http://lookbook.nu/look/3613335-Crazy-talk
På bilden ser ni mina nya byxor! 149:-H&M!
Pussheij:*

Rawr.

http://lookbook.nu/look/3582991-Rawr
Ny armlös skjorta från H&M!

Fy på dig.

Det är inte mitt fel att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag...det är min Ps3 fel :$. Den håller mig upptagen! Jag ska dock skärpa mig...Blir nog mer bloggande över sommarlovet. 

Idag har jag varit i Malmö med min kära vän Elin och bara pratat, skulle egentligen träffa en annan vän men han ställde in i sista minuten. Jag tycker inte om när folk inte kan planera, det förstör ju för mig. Men men, sånt får man leva med. Kommer antagligen lägga upp bilder på mina nya plagg imorgon! Blev bortskämd av en vän igår, he he. Ska ta det lugnt nu, sätta mig och rita och göra en samhälleuppgift.
Ha det gött.
Pussheij:*

Danmark 4 juni 2012.

I måndags var vi i Danmark, avslutade vårt besök på Bakken, väldigt kul!
Pussheij:*