Packar.

Ska ta och börja packa nu, ska ju som sagt till Göteborg över helgen...nu är ju bara frågan, vad ska man ta med?
Det blir ett väldigt kort inlägg idag, kanske kommer upp ett lite längre senare :).
pussheij:*

Hejsan Svejsan.

Hello. Det var ett tag sen jag skrev...hehe...Har haft mycket att göra i skolan. 
I fredags var jag i Malmö och träffade några vänner, hade kul som vanligt! På lördagen såg jag på bio med andra vänner, såg filmen ''Iron Sky''. Den handlar om nazister som gömt sig på ''the dark side of the moon'', den var riktigt bra och rolig, den rekomenderas! 
Igår hade jag nationella i matematik hela dagen, så idag är jag helt slut i huvudet, matte är inte min starka sida. 
Även om det är skönt med sommarlov (som kommer om två veckor, whoop whoop!) så är denna värmen brutal mot mig. Jag tål verklige inte värme, den går inte att fly från, kyla kan man ändå ''fly'' från genom att ta på sig ett extra lager kläder...men jag hoppas väl att jag kommer överleva sommaren, haha. 
På fredag sticker jag till Göteborg (min favorit stad!!) med min kusin, min mamma och hennes väninna, ska på en Cosplay-träff, hoppas jag inte dör av värme där...

Pussheij:*

Nu.

Nu ska jag äta frukost och fixa mig för att sedan dra in till Malmö och träffa mina vänner. Saknar många av dem så det ska bli kul. Igår hade vi släktkalas för mig (vi firar min födelsedag på min namnsdag istället för på min födelsedag, 23 december), bilder kommer sen.
Ha en trevlig dag.
Pussheij:*

Så dumt.

Så dumt av mig att lyssna på vad någon annan tycker ... meningslöst att gå och må dåligt i flera dagar pga vad någon annan sagt, jag behöver inte gå ner ett enda kilo bara för att bli smalare, för att en annan ska finna mig mer attraktiv, nej, jag är perfekt som jag är! Ingen annan ska få mig att må dåligt bara för att de har en annan syn på hur man ''SKA'' se ut. Nu ska jag ha en härlig dag med min släkt :D
PUSSHEIJ!:*

Utanför mitt fönster.

Pussheij:*

We are Golden.

Sitter och tar det lugnt idag, är helt slut. Idag ska jag träffa en vän, göra läxor och sova! Det tycker jag att jag förtjänar :).

Så ser jag ut idag! Behöver fixa naglarna, hehe, ska nog göra det idag också då ;).
http://lookbook.nu/look/3451923-We-are-Golden
Pussheij:*

Idag.

Just nu väntar jag på ett samtal från Elin om hon ska med mig ut och jobba eller inte. Eftersom hon inte är en morgon människa så ska jag ta på en ansiktsmask och ta det lugnt ett tag.

Ha en trevlig söndag! 
Pussheij:*

Finn ett fel.

Sitter och kollar i senaste CHIC- tidningen och såg den här bilden. När jag såg på den så tyckte jag att den såg lite konstig ut...efter att ha granskat den lite insåg jag vad som är fel...kan du se det?
....

Jag har för tillfället glömt vad den ''gropen'' heter...men hur som helst så har de retuscherat bort den.
Lite fail, eller?
Pussheij:*

Gårdagens äventyr.

Igår var jag i Lund med min vän Elin. Vi satt i botaniska trädgården och tog et lugnt, vi babblade på tills klockan 18 då det blev lite kyligt så vi åkte he till henne och började städa på hennes rum. Det är något med Elins rum som får mig att vilja städa, varje gång jag är där! Haha.

Gårdagens outfit. Fick den super mysiga tröjan av mamma!
http://lookbook.nu/look/3436805-Sunday-Bloody-Sunday
Bilder från igår.
Pussheij:*

Fredag.

Jag ska snart iväg till skolan för att ha idrott och kolla på en teater som treorna har satt ihop. Det ska bli kul! Senare ska jag nog iväg till Malmö och träffa Maya~
Har inget mer att säga, haha, ha en bra helg!

http://lookbook.nu/look/3427857-Friday
Pussheij:*

Dagens köp.


Glasögonsfodralet (Åhlens 39:-) Kaffemugg (Åhlens 2 för 99:- delade kostnaderna med min vän)
Pussheij:*

Valborg.

Har haft en jättemysig långhelg. I fredags träffade jag en gammal klasskompis, i lördags var jag på fest, på söndagen träffade jag några vänner och hade filmkväll, valborg firade jag med Elin. Elin och jag åkte till Malmö för att grilla, men när vi väl var i Malmö så ändrade vi oss, så vi gick och handla och sen åkte vi tillbaka till lilla Dösjebro. Vi gick ner till ån för att grilla, men vi fick inte igång grillen så till slut så satt vi på deras veranda och grilla, haha! Vi hade ju dock jättemysigt.
Jag älskar att åka till Elin, får nästan alltid något som hon inte vill ha längre, he he...

Fick de snygga örhängena, en klänning och en BH, solglasögonen (H&M 79,50:-) och blomman (H&M 29,50:-) köpte jag själv när vi var i Malmö.
Pussheij:*

Lugn dag.

Idag har jag bara haft en lektion, vår mentor kom in och sa att vi skulle ställa in engelskalektionen i eftermiddag, whoop whoop! Sitter bara och tar det lugnt nu, har njutit av en god lunch och nu ska jag vila mig.
Pussheij!:*