Min panda.

Ska ha en myskväll med Elin idag, ha en bra helg! 
pussheij:*

Längtar.

Fick 100:- av en släkting så imorgon ska jag åka in till Malmö och köpa en jeans-skjorta som jag ögat i förra veckan! Hoppas den finns kvar, är så glad just nu, hihi. Somnar nästan, är helt slut, men måste skriva klart en uppsats idag innan 23:59 ikväll, nåväl, det klarar jag.
Pussheij:*

Andas djupt.

Någon gång fått ett otrevligt svar på en trevlig kommentar? Jo, tack. Var precis med om detta, tänkte skriva lite kort om hur man hanterar otrevliga människor på till exempel på Facebook. Säg att det var en trevlig person de första gångerna ni snacka, det klicka inom vänskapen och hon/han har inte varit otrevlig mot dig förr, men nu har hon/han blivit lite ''känd'', fast du har dock märkt lite tecken på att hon/han har börjat bli självsäker på ett dåligt sätt. Nu skrev han/hon en status på (till exempel) Facebook, du skriver en artig kommentar men får en mycket otrevlig kommentar tillbaka. Istället för att skriva en riktigt taskig kommentar tillbaka och skicka den, skriv av dig allt i antingen kommentarsfältet eller på något annat ställe. Skriv allt otrevligt du vill ha sagt till personen utan att skicka det. Om du känner att personen har irriterat dig mer än en gång ta bort personen som ''vän''. Om du inte vill lösa det såhär så kan du skriva ett privat meddelande till honom/henne, det finns dock risk att personen känner sig attackerad och börjar försvara sig själv, då kan det bli kaos, så jag råder er till att ej ta kontakt med honom/henne igen.
Hoppas detta kan hjälpa er i framtiden till att bli en lite bättre person ;).
Pussheij:*

Härlig kväll.

God morgon! Ska åka till min vän om en timme och ha en liten mysdag med henne, sedan ska jag på Halloweenfest ikväll! Det ska bli så kul! 
Detta är jag just nu. Har min älskade vinröda tröja från H&M och min tjusiga ärmlösa leopard blus även från H&M, örhängena köpte min pappas fästmö till mig i Dubai, hon är så kär! Ett litet tips! Om du inte har det mörka röda/ plummonfärgade läppstiftet till hösten så är det bara att ta ditt vanliga röda läppstift (med kall underton) och fylla i med svart kajal. 
Dessa använde jag idag.
Detta är sminket jag hade tänkt köra med idag, bilder kommer upp antingen i kväll eller i morgon!
Pussheij:*In till Malmö.

Måste snabbt dra på lite kläder och äta innan jag ska ta tåget till Malmö. Får vara en räddare i nöden till min vän som mår dåligt, har ont i huvudet och har FÖR tighta jeans på sig för sitt humör, ska ta med ett par snygga sköna byxor till henne och äta lunch tillsammans.
Ha en superdag! 
Pussheij:*

Ursäkter.

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på 1000 år! Det har varit så mycket i skolan nu så har inte riktigt tid med ett privatliv. Idag är det ''jobba hemma'' lektioner så det blev sovmorgon för mig. Ska ut och göra kolakakor och sen fixa lite kaffe, gör mig mentalt redo för flera timmars pluggande! Igår började jag och till och med skrev klart en hel uppsats i psykologin! Känns som det kommer bli en hyffsat produktiv dag idag.
Bjuder på en mysig frostbild som jag tog i förra veckan på väg till tåget.
Pussheij:*

Trött och seg.

Sitter här och funderar på om en kopp kaffe hade passat nu, känner mig lite små-seg i hjärnan efter att endast ha sovit en timme inatt (dock ej med flit, för många tankar som flög omkring) så kaffe låter inte helt fel...
Hade på mig detta idag och jag fick FÖR många kommentarer att jag såg ut som Lucia, ha ha, ska nog ändra färg på bandet om jag har samma outfit igen.
Nu ska jag vila, ha en bra vecka!
Pussheij:*