Outfit idéer.

Kommer börja en ny kategori! Det är olika outfit's som jag först ritar ner på papper och sen färglägger i Photoshop!
It's going to be fun!
Pussheij:*

Kaffe och engelskauppsats.

Sitter med mitt kaffe och en engelskauppsats som ska i i morgon, som ni ser har jag bara precis börjat, men det är ingen fara, it's a piece of cake. Har varit sjuk i nästan två hela veckor så nu får jag jobba ifatt med de andra i skolan, men det ska jag nog klara av. Hoppas ni haft en bra helg!
Pussheij:* 

Ingen frågade.

Pratade nyss med en kille i telefon. Då fick han för sig att han skulle näma mina för-och nackdelar med min kropp. Han började bra, med fina ögon, fint ansikte, vackert hår, du har fina ben och höfter, snygg rumpa...men dina bröst är lite små, du hade kunnat haft lite plattare mage, men inte för mycket, tjejer ska ha kurvor, du har ganska breda axlar, men det kan du ju inte hjälpa...hur förväntar han sig att jag ska våga visa min kropp för honom, han frågade mig varför jag inte tycker om att vara naken framför hans ögon, men hur ska man kunna vara bekväm med att vara naken, när man vet att någon dömmer en från topp till tå där man står. Han dömmer insidan genom att se på utsidan, han tror jag är lat, att jag inte har någon viljestyrka, att jag inte kan ta saker i egna händer och fullfölja ett mål till slutet. Det är så onödigt att påpeka andras svaga punkter, man är ju väl medveten om dem själv, eller hur? Man ser sig själv hela tiden, man kan sig själv, från topp till tå, man kan alla sina minsta skavanker in till detalj, ingen behöver få höra om dem från en annans ögon. Man kan inte hjälpa det, varför då ta upp det. Onödig kritik, om du frågar mig. Fast det var det väl ingen som gjorde, frågade mig, asså.

Produktivt.

Har haft en produktiv kväll! Har skrivit en del på mitt historia-arbete och gjort klar hela engelskaläxan, har tagit lite bilder med ett stativ jag hittade i garaget och varit social med min vän. Har varit väldigt trött hela förra vecka och början på denna veckan, så jag ber om ursäkt för en väldigt låg uppdatering. Jag kommer självklart lägga upp bilder på saker som hänt i förra veckan och denna veckan...men ine just i kväll, he he.

Denna fina dam fick ta plats på min vägg i förra helgen! Fick ett kreativitets-ryck och började måla Betty Boop på fri hand.
Supersöt mugg som jag köpt på Indiska för 70:-, inte illa! 
Datorväska från T.G.R för 70:- 
.Pussheij:*

Usch usch usch.

Morgonen började med tyskalektion, det gick dåligt, ingen inspiration att skriva meningar. Det blev bara en, som säger att jag ska äta middag med Jesus på Jensens i Malmö. Nä, usch usch usch, är trött, vill hem, sova sova sova...det låter underbart just nu...men jag kan väl inte klaga, jag har ju tur, jag får lov att utbilda mig, får lov att vara en egen individ. Nu bara babblar jag, jaja, nu ska jag bunda.
Godnatt.

Fjärilarna.

Fjärilarna rymmer från min mage när jag ler i tanken på dig.