Dagens.

Helsinborgsfestivalen var det idag (eller ja...igår), det var väldigt trevligt! God mat, trevligt umgänge och fina saker att titta runt på. Tyvärr hittade jag en fin ryggsäck som var lite rispad på framsidan, frågade då försäljaren om man kunde få den lite billigare oc fick MINST sagt ett extremt otrevligt svar/beteende tillbaka, blev så otroligt upprörd så jag sa till honom att hans beteende inte var okej och att jag då inte tänker ge honom några pengar. Bortsett från den händelsen var det trevligt! Köpte ett linne och ett fint armband idag (se bilden nedan!). 

Malmö tiiiiime.

Dags för att dra in till Malmö denna regniga dag, får ju umgås lite med vännerna nu när pojkvännen varit här i en vecka...lite tid ifrån varandra? Ja, tack! Planen var: basket sen bad! Vädrets plan var lite annorlunda...Hoppas på lite bättre väder i morgon, ska ju dra in till Helsingborgsfestivalen! Nä, nu är det dags att resa sig från golvet och fixa det sista innan avgång.
 
 

Oboy.

Hallå där! Det var verkligen ett tag sedan jag uppdaterade bloggen...Det har hänt en massa saker sedan mitt senaste inlägg, skolan tog slut, hjärtat blev krossat, förlorade en vän, fester och födelsedagar, pojkvän vunnen, ny hårfärg,bad och lek på stranden och en massa annat som hör sommaren till! Får bli ett långt bild-inlägg!